Skräddarsydda hästupplevelser för företag och grupper

Empatiskt ledarskap genom hästen

När hästen speglar oss och ger direkt feedback!

I den här workshopen får ni möjlighet att utveckla ledarskaps- och kommunikationsmönster genom att lära er hur hästar kommunicerar i sin flock.

Som flykt- och bytesdjur har hästar mycket väl utvecklade sinnen. De läser  konstant av sin omgivning efter potentiell fara och söker instinktivt efter starkt och tryggt ledarskap, helt enkelt för att överleva. Och det är just dessa instinkter som gör hästen till en fantastisk lärare när det kommer till  ledarskap. Hästar bryr sig inte om vad du säger, de tar in ditt kroppsspråk, läser av beteenden och agerar efter det.

För den som vill få med sig hästar – och även människor – gäller det att ha tydligt fokus samt kommunicera, leda och samarbeta med respekt och empati. 

På övningarna följer ett reflekterande samtal om det empatiska ledarskapet, de praktiska övningarna och gruppen.

Tid: 3 timmar. Kan kombineras med frukost eller lunch i vårt orangerie. 

Antal deltagare: 6 - 10

Pris: 8500 kr (kostnad för måltid tillkommer)


Horseyoga - ett unikt koncept  

I horseyoga kombineras det bästa av två världar: yoga och hästar.
I Horseyogan använder vi förkroppsligande yoga och Natural Horsemanship i kombination för att utforska relationen till oss själva och hästen. Hästar som ju liksom människor är flockdjur är emotionella speglar. I mötet med hästen förstår vi hur stress/avslappning reproduceras mellan individer och hur vi genom tydlighet, kommunikation, ramar och kroppsmedvetenhet kan skapa sunda mellanmänskliga relationer och arbetsgrupper. 
I horseyoga fokuserar vi mycket på stresshantering och självkännedom, viktiga nycklar  till hälsa och välbefinnande hos både människor och hästar.  
En heldag med yoga, vegansk lunch och Natural Horsemanship.

Tid: Heldag 10.00-16.00

Antal deltagare: 6-10 

Pris: 15000 kr

Skräddarsy en unik hästupplevelse!

Möhippa, födelsedagsfirande eller kompishäng?   
Vi formar ditt event efter tycke och preferens. Vi skräddarsyr en dag med samarbetsövningar, stresshantering och relationsstärkande inslag. Ledord: empati, självmedkänsla och tillväxt. Kroppsligt, själsligt, andligt.
Här finns också möjligheter att både konferera och äta frukost eller lunch. Vi samarbetar med flera cateringaktörer i närområdet.

Pris: på förfrågan

För mer information och bokning skicka gärna ett meddelande: